Dog food offers

Ferplast Flippy Controller Tape Bordeaux

Those who own a dog are well aware of its movement requirements and know that when taking it for a walk in urban areas it is useful to have a leash that allows ample freedom without disturbing other people. Flippy Controller Cord is the roll-up leash ...

Order 2 units, don't run out of it

Customers who have seen this product have also purchased..

Features Ferplast Flippy Controller Tape Bordeaux

  • Reference8010690063133
  • BrandFerplast
  • ColorRed
  • SizeGrande, M
  • ColorsRed
  • MaterialsNylon
  • TypeExtensibles

Documents

  • Flippy

Description Ferplast Flippy Controller Tape Bordeaux

Alla hundägare känner till sina husdjurs walking behov och de vet också att, när man går sin hund inne i en stad, är det bra att ha en ledning som tillåter rörelsefrihet, utan att orsaka irritation till andra människor. Flippy Controller Cord är en infällbar hundkoppel som ger komfort och användarvänlighet, vilket gör att din fyrbenta vän rörelsefrihet, tack vare den utdragbara sladden. Flippy Controller har en mekanism som är patenterad av Ferplast, som håller sladden i ett låst läge, för att garantera säkerhet och användarvänlighet. Även med den knappen i stoppläge, spolas det automatiskt om hunden kommer närmare dig eller om du närmar dig honom. På detta sätt plötsliga rörelser är lättare att kontrollera. När i det fria läget, kan din trogna vän flytta upp till 8 meter bort från dig, tack vare den utdragbara sladden.
Med Flippy Controller, få din hund att komma tillbaka till dig är en bit av kakan - det enda som behövs är en enkel rörelse av underarmen. Detta är en otrolig fördel i alla situationer, såsom plötslig fara eller när dina händer är fulla.


Patenterad mekanism hålla sladden sträcks
Inget mer okontrollerad dra
Inga mer problem hämtar din hund
Två modeller, medelstora och stora, för hundar med maxvikt på 50 eller 60 kg
Sladdlängd: 5 m på medellång versionen, 8 m för större version

Customer Reviews Ferplast Flippy Controller Tape Bordeaux