AFP Chill Out Life Jacket

by

AFP

ALL FOR PAWS CHILL OUT LIFE JACKETS FOR DOGS When the summer arrives, the heat and the high temperatures it's time to go to the pool or the beach and we want to share those moments with our dog but safety always comes first that's why we offer you t ...

Size

  • L 512kr

Order 2 units, don't run out of it

  • x1 512kr 512kr/unit
  • x2 -10kr 1.014kr 502kr last unit
  • x3 -15kr 1.521kr 497kr last unit
  • x5 -26kr 2.534kr 486kr last unit

Make your pet happy with one of these products!

Features AFP Chill Out Life Jacket

  • Reference847922082222
  • Weight375 GR, 417 gr, 333 gr
  • SizeL, M, S
  • ColorsBlue
  • BrandAFP
  • Units1
  • Dog SizeSmall, Medium, Maxi

Description AFP Chill Out Life Jacket

ALL FOR PAWS CHILL OUT FLYTVÄSTAR FÖR HUNDAR

När sommaren kommer, värmen och de höga temperaturerna är det dags att gå till poolen eller stranden och vi vill dela dessa stunder med vår hund, men säkerheten kommer alltid i första hand.Det är därför vi erbjuder dig hundräddningsvästen så att din hund kommer att vara säker när den njuter av vattnet.

Håll din hund bekväm och säker med All For Paws!

Med sommaren kommer tiden för bra väder och utomhusaktiviteter, och vi vet alla att det bästa sättet att svalka sig och njuta av sommaren är på stranden och i poolen. Vi vet att du inte vill skiljas från din hund och att du vill njuta av den här efterlängtade tiden på året, men säkerhet är alltid en prioritet, och det är därför vi erbjuder dig den här fantastiska flytvästen så att du inte behöver oroa dig för din hund. All For Paws hundräddningsväst är det perfekta komplementet om du gillar vattenaktiviteter som segling, fiske och andra aktiviteter.Räddningsvästen ger dig den säkerhet och komfort som din hund behöver. Vi vet alla att hundar verkar vara födda simmare, ibland räcker det med att föra dem nära vattnet för att de ska börja röra på tassarna, men precis som vuxna och barn kan hundar också tröttna på att simma. Om du sätter en flytväst på din hund kan du se till att den kan hålla sig flytande även om den råkar ramla ner i poolen om du inte håller koll på den.

Lätt att montera

Den är tillverkad av högkvalitativa material som gör den mycket hållbar. Hundräddningsvästen är superlätt att ta på och av, eftersom den har säkerhetslås och är justerbar. Räddningsvästen har ett handtag på baksidan så att du enkelt och säkert kan hålla fast din hund. Den här västen är också mycket lätt att rengöra.

Vi vet hur lätt det är för hundar att simma, men de kan bli trötta, känna sig väldigt utmattade eller om de får en smäll kan de känna sig förvirrade och kanske inte hålla sig flytande, så det är viktigt att ha en flytväst när du simmar med ditt husdjur.

Chill out-linjen för hundar

Hundräddningsvästen är en del av All for Paws Chill Out-hundserie som är speciellt utformad för att du och din hund ska ha det roligaste under sommaren samtidigt som du håller din hund sval och säker och undviker effekterna av höga temperaturer eller den fruktade värmeslagen.

Räddningsvästens viktigaste egenskaper

- Bakre handtag
- Din hund kommer att känna sig mycket bekväm
- Med justerbara säkerhetslås
- Tillverkad av högkvalitativa material
- Lätt att rengöra

Storlekar

S - Bröst: 56-69 cm Rygglängd: 30 cm Krage: 38-50 cm

M - Bröst: 69-81 cm Rygglängd: 35 cm Krage: 48-58 cm

L - Bröst: 81-96 cm Rygglängd: 39 cm Utskärning: 53-68 cm

Customer Reviews AFP Chill Out Life Jacket

Standard price

512kr

Autoship order How does it work?

Save in your Autoship deliveries! + info

-5%
available
-
+

Prices valid for today