AFP Chill Out Kiwi Moisturizing Chill Out Toy

by

AFP

all for paws Hydrating toys Chill out Moisturizing toys for dogs are especially designed for summer where we need to provide water to our dog 24 hours a day so that it can be maintained hydrated to avoid the effects of high temperatures. Simply Sum ...

Size

  • 15x15x4,5 cm 134kr 13kr/M

Order 2 units, don't run out of it

  • x1 134kr 134kr/unit
  • x2 -3kr 265kr 131kr last unit
  • x3 -4kr 398kr 130kr last unit
  • x5 -7kr 663kr 127kr last unit

Make your pet happy with one of these products!

Features AFP Chill Out Kiwi Moisturizing Chill Out Toy

  • Reference847922082307
  • Weight125 GR
  • Size15 cm, 15x15x4,5 cm
  • BrandAFP
  • Units1

Description AFP Chill Out Kiwi Moisturizing Chill Out Toy

Allt för tassar Hydrating Leksaker Chill Out

Fuktgivande leksaker för hundar är speciellt utformade för sommaren där vi behöver ge vatten till vår hund 24 timmar om dygnet så att den kan bibehållas hydratiseras för att undvika effekterna av höga temperaturer. Helt enkelt summa & eacute; rgelo i vatten och din hund medan du spelar dricks / akut; vatten.

& iexcl; helt enkelt summa & eAcuteos i vatten!

När sommaren anländer är det viktigt att hålla oss varna för att förhindra att vår hund påverkar effekterna av höga temperaturer och viktiga; en av de viktigaste sakerna är att hålla vår hund väl hydratiserad, det är därför du behöver ge vatten färskt 24 timmar om dagen, med fuktgivande leksaker kan göras i en mycket F & Aus, eftersom endast nedsänkt i vatten absorberar vatten, som en svamp och din hund när du spelar med dem, dricker utan att inse det.

leksaker för hundar som håller vattnet och håller hydratiserat när du spelar och nbsp;

Enkelt tenderar att fördjupa det i vatten, vilket gör leksaken retestanquiry och akut; vattnet och när jag ger det till din hund. Drick medan du spelar. STA Ser & Aacute; En källa till färskt vatten som din hund kommer att tendera; En F & Aacute, tillgång var som helst i huset. Att hitta dessa uppfriskande leksaker i mönstren och frosten med frukter och glass som tack vare det effektiva materialet absorberar vattnet och behåller det. & Nbsp; uppfriskande leksaker har roliga mönster och frukter, glass och ben som bredvid sin textur är Favorit leksak av din hund. & nbsp; benen och frisbee har dessutom ett flytande material så att du också kan leka med dem i poolen eller på stranden, dessutom. av lim och sand- och iacute-skivan genom att bita det Ett ljud som din hund älskar.

Allt för tassar fuktgivande hundar leksaker tillverkade med första kvalitet material & nbsp; vilket gör dem mycket resistenta och slitstarka och dessutom, tillsammans med alla sommarhundar för hundar som slår ut allt för tassar kommer att ha olika alternativ att ha kul med ditt husdjur under sommaren men också för att hålla det alltid hydratiserat och friskt för att undvika att fråga; Effekterna av höga temperaturer och den fruktade värmeslaget. Dessa leksaker är utan tvekan idealiska för värmen av A & Ntilde; eller, det hjälper dig och hydrat till din hund och Iexcl; så att allt är kul! & Nbsp;

huvudsakliga egenskaper hos fuktgivande leksaker

- Behåll vattnet & nbsp;
- Benen flyter också och nbsp;
- Enkelt mönster och frostar och frost och nbsp;
- Premiummaterial

Viktigt meddelande

Leksaker är utformade för att vara så mycket som möjligt medan användningen är korrekt.

Se ditt husdjur hela tiden så länge du är. Med någon typ av leksak.

Customer Reviews AFP Chill Out Kiwi Moisturizing Chill Out Toy

5 Stars | 1 reviews
5 Stars
100%
4 Stars
0%
3 Stars
0%
2 Stars
0%
1 Stars
0%
By
in

Cumple su funcin

Standard price

134kr

Autoship order How does it work?

Save in your Autoship deliveries! + info

-5%
available
-
+

Prices valid for today